Tegels

Van rustiek tot modern en van hardsteen tot gebakken: als je de tegels van jouw smaak bij óns niet vindt, vind je ze nergens. Wandtegels en vloertegels van trendy tot klassiek. Minstens zo belangrijk is dat je goed geadviseerd wordt. De ene tegel is immers de andere niet. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we als geen ander in staat om je te adviseren over materiaalkeuze, toepassing en sfeer.

Woonvloeren

Ook voor in de woonkamer, kunnen wij jou prachtige vloeren bieden. Ben je op zoek naar een houten, natuursteen of een tegelvloer? Bij GBM sanitairstudio adviseren wij jou over alle soorten woonvloeren en de voor- en nadelen ervan. Reden genoeg om een bezoek te brengen aan onze showroom.

Tegels keuken

Als je tegels voor in de keuken wenst, dan ben je bij ons aan het juiste adres. De mooiste en creatieve tegels voor in jouw keuken. Helemaal terug van weggeweest is de mozaiek tegel in de keuken. Mozaiek is ontzettend leuk als accent naast bijvoorbeeld uw witte wandtegel en zwarte vloer.

Tegels badkamer

Als tegenhanger van de kleine tegels zijn de grootformaat tegels de trend voor de badkamer. Naast deze populaire grote afmetingen, zijn bij ons alle soorten en maten badkamertegels te verkrijgen. Met tegels kun je eindeloos variëren en wij adviseren je graag over de mogelijkheden.

Bezoek onze showroom Maak vrijblijvend een afspraak!

Maak een afspraak