Tjonger badkamer

Maximaal comfort, minimale kosten! Badkamer De Tjonger heeft het allemaal: een compleet wastafelmeubel van Thebalux inclusief spiegel met verlichting en spiegelverwarming, een wastafelkraan, badthermostaat, glijstangset van Hansgrohe en een designradiator. En om het prachtaanbod compleet te maken: een duobad met badklapwand van Sealskin!

Wilt u deze badkamer bekijken? Kom langs in onze showroom en laat deze badkamer op maat voor u ontwerpen!

Thebalux meubelset

Het Thebalux meubelset heeft een strak design met veel gebruiksgemak! Zo kunt u in de ruime laden van dit Thebalux meubelset uw handdoeken en toiletaccessoires opbergen. De spiegel is voorzien van indirecte spiegelverlichting. Dit stijlvolle badkamermeubel is verkrijgbaar in de kleuren wit hoogglans, grijs hoogglans en zwart hoogglans. Tevens biedt Thebalux u de keuzen tussen 12 verschillende wastafelbladen om uw eigen badkamermeubel samen te stellen. Kortom veel gebruiksgemak voor een gunstige prijs.

Designradiator

Deze simpel uitgevoerde Themic designradiator met rechte buizen en een afmeting van 500x1782 cm biedt u de warmte die u nodig heeft in uw badkamer. Tevens heeft u de mogelijkheid om uw handdoeken te laten drogen over de collectoren, alvorens u deze in uw wandmand doet, dit voorkomt nare luchtjes.

Bezoek onze showroom Maak vrijblijvend een afspraak!

Maak een afspraak