De IJssel badkamer

Strak en toch sfeervol; zo kunnen we badkamer De IJssel het beste omschrijven. Bijzonder stijlvol zijn het minimalistische badkamermeubel van Pelipal en de ruime Sealskin inloopdouche. Voor een verfrissende en veilige douche zorgt het Grohe douchesysteem met handdouche en thermostaatkraan. Het zwevend toilet van Sphinx en de designradiator van Thermic maken deze stralende badkamer helemaal compleet.

Badkamermeubel IJssel badkamer

Het Pelipal meubel is een schitterende verschijning in iedere badkamer. Dit meubel heeft een dubbele wastafel en is voorzien van maar liefst acht laden. Het Pelipal badmeubel heeft een mooie inleggreep en geeft uw badkamer de uitstraling die het verdient. De vierkante basis van de wastafel zorgt voor een naadloze overgang naar de Grohe wastafelkraan. De rechthoekige greep van de wastafelkraan is ergonomisch en daardoor eenvoudig bedienbaar.

Cleopatra bad

Het Cleopatra bad uit de badkamer de IJssel is hét bad voor in een moderne badkamer. Dit bad is comfortabel door zijn brede bodem dat een perfect ligcomfort garandeert. Het badset van Grohe past door zijn slanke vorm perfect in een moderne badkamer en beschikt tevens over een Grohe Safestop bij 38 graden. 

Bezoek onze showroom Maak vrijblijvend een afspraak!

Maak een afspraak