Badkamers

Zoekt u een nieuwe badkamer? Samen met u wordt bekeken wat de mogelijkheden zijn en kan er op verzoek een bouwtechnisch onderzoek worden gedaan om achteraf niet voor onverwachte verrassingen te komen. Daarbij zijn sanitairkeuze, wateraanvoer en verwarming belangrijke aspecten. Bij uw keuze voor het sanitair, dat u in uw nieuwe badkamer wilt gebruiken, bent u bij ons niet afhankelijk van een vaste opstelling. U kiest zelf de kleurstelling, de materialen en de kwaliteit , waarbij u deskundig advies krijgt van één van onze ervaren medewerkers. Vervolgens brengen wij dan geheel vrijblijvend een offerte uit, die u thuis nog eens rustig kunt nakijken. Daarmee heeft u de eerste stap gemaakt naar een nieuwe badkamer in uw woning.

Badkamer ontwerp

Geheel afgestemd op uw wensen en keuze voor een nieuwe badkamer kunnen wij voor u een professionele 3-dimensionaal ontwerp maken. Ook kunt u zelf een badkamer ontwerp maken met ons 3D badkamer ontwerp programma >.

Badkamer offerte

Wanneer u de offerte heeft goedgekeurd, gaan wij uw bestelling plaatsen bij onze leveranciers. Als vervolgens alle benodigde producten voor uw nieuwe badkamer bij ons magazijn zijn ontvangen, nemen wij contact met u op. Onze bezorgservice brengt desgevraagd de bestelling bij u aan huis.

Badkamer installatie

Door onze contacten met verschillende installatiebedrijven, kunnen wij u in contact brengen met professionele installateurs om de badkamer bij u thuis te installeren, van breekwerk tot het ophangen van het handdoekenrekje en alles wat daartussen moet gebeuren.

Bezoek onze showroom Maak vrijblijvend een afspraak!

Maak een afspraak