Badkamers

Zoek je een nieuwe badkamer? Samen met jou wordt bekeken wat de mogelijkheden zijn en kan er op verzoek een bouwtechnisch onderzoek worden gedaan om achteraf niet voor onverwachte verrassingen te komen. Daarbij zijn sanitairkeuze, wateraanvoer en verwarming belangrijke aspecten. Bij jouw keuze voor het sanitair, dat je in jouw nieuwe badkamer wiltgebruiken, ben je bij ons niet afhankelijk van een vaste opstelling. Je kiest zelf de kleurstelling, de materialen en de kwaliteit , waarbij je deskundig advies krijgt van één van onze ervaren medewerkers. Vervolgens brengen wij dan geheel vrijblijvend een offerte uit, die je thuis nog eens rustig kunt nakijken. Daarmee heb je de eerste stap gemaakt naar een nieuwe badkamer in jouw woning.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen bij GBM? Volg ons op Instagram of Facebook.

Badkamer ontwerp

Geheel afgestemd op jouw wensen en keuze voor een nieuwe badkamer kunnen wij voor jou een professionele 3-dimensionaal ontwerp maken. Ook kun je zelf een badkamerontwerp maken met ons 3D badkamer ontwerp programma >.

Badkamer offerte

Wanneer je de offerte hebt goedgekeurd, gaan wij jouw bestelling plaatsen bij onze leveranciers. Als vervolgens alle benodigde producten voor jouw nieuwe badkamer bij ons magazijn zijn ontvangen, nemen wij contact met je op. Onze bezorgservice brengt desgevraagd de bestelling bij je aan huis.

Badkamer installatie

Door onze contacten met verschillende installatiebedrijven, kunnen wij jou in contact brengen met professionele installateurs om de badkamer bij jou thuis te installeren, van breekwerk tot het ophangen van het handdoekenrekje en alles wat daartussen moet gebeuren.

Bezoek onze showroom Maak vrijblijvend een afspraak!

Maak een afspraak